Näillä sivuilla esittelemme meillä työskentelevät henkilöt

Psykiatria on vakavaa työtä. Pitkät psykoterapiat edellyttävät sitoutumista ja korkeaa ammattitaitoa. Olemme pyrkineet takaamaan potilaillemme hyvän ja osaavan henkilöstön. Pidämme kiinni rajoista ja velvollisuuksista molemmin puolin.

Toimitusjohtaja

Anja Salmi

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja työskennellyt psykiatriassa vuodesta 1981. Olen ollut mukana perustamassa Egofunktiota vuonna 1990 ja johtanut yritystä siitä lähtien.

Toimenkuvaani kuuluu yleispsykiatria, työterveyskonsultointi ja psykoterapia. Erityinen osaamisalani on työssäkäyvien aikuisten masennukset, työssäjaksaminen ja burnoutit. Osana työkokonaisuuttani ovat olleet pitkät terapiat 18 – 65 -vuotiaille aikuisille. Tyypillisiä oirekokonaisuuksia työssäni ovat olleet masennukset, syömishäiriöt, pakkoneuroosit, erilaiset sekamuotoiset ahdistuneisuustilat, traumat ja paniikkikohtaukset sekä erilaiset riippuvuusongelmat k.e. peliriippuvuus. Olen tehnyt pitkiä psykoterapioita myös ruotsin ja englannin kielellä.  Hoidan ihmistä kokonaisvaltaisesti, myös lääkkeiden osalta.

Teen korruptioaiheista väitöskirjatyötä ja osallistun luonnollisesti myös Egofunktion koulutuspäivien suunnitteluun.

Anja Salmen julkaisut ja haastattelut mediassa.

Anja Salmen blogi Uudessa Suomessa.

Sihteeri

Janni Jääskeläinen

Olen työskennellyt Egofunktiossa vuodesta 2017 alkaen. Hoidan vastaanottotoimintaa, avustan psykiatreja sekä hoidan Egofunktion koordinaatiota.

Psykiatrit

Minna Hirvelä

Olen koulutukseltani nuorisopsykiatrian erikoislääkäri. Vastaanotollani hoidan nuoria ja nuoria aikuisia. Teen nuorisopsykiatrisia arvioita ja annan kognitiivisia lyhytterapiajaksoja. Annan myös nuorisopsykiatrisia konsultaatioita ja lääkehoitoa.

Omaan perehtyneisyyttä neuropsykiatrisiin häiriöihin.

Helena Kataja

Olen psykiatrian- ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, sekä KELAn hyväksymä psykoterapeutti.

Ajanvaraus ma-pe klo 11-11.30 puh. 045-6516769.

Jari-Pekka Klemettilä

Olen psykiatrian erikoislääkäri.

Teen psykiatrista vastaanottoa: psykiatriset tutkimukset ja konsultaatiot, työkyvyn arvioinnit ja kuntoutustarpeen arviot, hoitosuhteet ja tukea antava psykoterapia sekä psykiatrinen lääkehoito.

Klaus Ranta

Koulutukseni on nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, psykologi, psykoterapeutti (kognitiivinen psykoterapia). Hoidan nuoria ja nuoria aikuisia. Pääsääntöisesti vastaanotollani annan psykoterapiaa, rajatusti teen myös nuorisopsykiatrisia arvioita.

Marja Työläjärvi

Olen psykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri sekä Kelan hyväksymä psykoterapeutti.

Perheterapeutit

Ossi Väkevä

Sairaanhoitaja, työnohjaaja ja perheterapeutti

Olen tehnyt työtä lapsiperheiden kanssa lastenpsykiatrian poliklinikalla ja perheosastolla Tampereen yliopistollisessa sairaalassa vuodesta 1996. Sitä ennen olen työskennellyt psykiatrisissa sairaaloissa. Käytössäni ovat ne kokemukset, joita eri-ikäiset perheenjäsenet ovat minulle näiden vuosien aikana antaneet. Kokemukseni liittyvät vanhempien ja lasten väliseen vuorovaikutukseen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen sisältäen elämän vaikeimmat tilanteet.

Annan perhe- ja pariterapiaa ja työnohjausta, käyn keskusteluja vanhemmuuteen ja lapsiin liittyvistä asioista.