Näillä sivuilla esittelemme meillä työskentelevät henkilöt

Psykiatria on vakavaa työtä. Pitkät psykoterapiat edellyttävät sitoutumista ja korkeaa ammattitaitoa. Olemme pyrkineet takaamaan potilaillemme hyvän ja osaavan henkilöstön. Pidämme kiinni rajoista ja velvollisuuksista molemmin puolin.

Toimitusjohtaja

Anja Salmi

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja työskennellyt psykiatriassa vuodesta 1981. Olen ollut mukana perustamassa Egofunktiota vuonna 1990 ja johtanut yritystä siitä lähtien.

Tällä hetkellä kliininen työni on hyvin rajoittunutta. Toimenkuvaani on kuulunut yleispsykiatria, työterveyskonsultointi ja psykoterapia. Osana työkokonaisuuttani ovat olleet pitkät terapiat 18 – 65 -vuotiaille aikuisille. Tyypillisiä oirekokonaisuuksia työssäni ovat olleet masennukset, syömishäiriöt, pakkoneuroosit, erilaiset sekamuotoiset ahdistuneisuustilat, traumat ja paniikkikohtaukset sekä erilaiset riippuvuusongelmat k.e. peliriippuvuus. Olen tehnyt pitkiä psykoterapioita myös ruotsin ja englannin kielellä. 

Olen keskittynyt viime aikoina organisaatiokonsultointiin, ajatushautomo Ryhmien ja yhteiskuntien dynamiikka:n johtamiseen ja verkkolehti Kansallinen Dynamiikka:n julkaisemiseen.

Teen korruptioaiheista väitöskirjatyötä ja osallistun luonnollisesti myös Egofunktion koulutuspäivien suunnitteluun.

Anja Salmen julkaisut ja haastattelut mediassa.

Anja Salmen blogi Uudessa Suomessa.

Sihteeri

Janni Jääskeläinen

Olen työskennellyt Egofunktiossa vuodesta 2017 alkaen. Kun soitat Egofunktioon niin se ystävällinen ja iloinen ääni, joka vastaa puhelimeen kuuluu minulle. Hoidan vastaanottotoimintaa, avustan psykiatreja sekä hoidan Egofunktion koordinaatiota.

Psykiatrit

Minna Hirvelä

Olen koulutukseltani nuorisopsykiatrian erikoislääkäri. Vastaanotollani hoidan nuoria ja nuoria aikuisia. Teen nuorisopsykiatrisia arvioita ja annan kognitiivisia lyhytterapiajaksoja. Annan myös nuorisopsykiatrisia konsultaatioita ja lääkehoitoa.

Omaan perehtyneisyyttä neuropsykiatrisiin häiriöihin.

Helena Kataja

Olen psykiatrian- ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, sekä KELAn hyväksymä psykoterapeutti.

Ajanvaraus ma-pe klo 11-11.30 puh. 045-6516769.

Jari-Pekka Klemettilä

Olen psykiatrian erikoislääkäri.

Teen psykiatrista vastaanottoa: psykiatriset tutkimukset ja konsultaatiot, työkyvyn arvioinnit ja kuntoutustarpeen arviot, hoitosuhteet ja tukea antava psykoterapia sekä psykiatrinen lääkehoito.

Klaus Ranta

Koulutukseni on nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, psykologi, psykoterapeutti (kognitiivinen psykoterapia). Hoidan nuoria ja nuoria aikuisia. Pääsääntöisesti vastaanotollani annan psykoterapiaa, rajatusti teen myös nuorisopsykiatrisia arvioita.

Marja Työläjärvi

Olen psykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri sekä Kelan hyväksymä psykoterapeutti.

Psykoterapeutit – psykologit

Elena Virtanen

Olen aloittanut Egofunktiossa vuoden 2019 alusta. Olen suorittanut Pietarissa “psykologi ja psykologian opettaja”-tutkinnon, jonka Opetushallitus on Suomessa rinnastanut ylempään korkeakoulututkintoon. Minulla on Suomessa suoritettu ratkaisukeskeinen psykoterapeuttikoulutus. Tällä hetkellä tähtään nimikesuojattuun psykoterapeutin tutkintoon ja opiskelen sitä varten Oulun yliopistossa Integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa.

Olen työskennellyt Kriisikeskus Osviitassa kriisityöntekijänä ja omaan kokemusta myös maahanmuuttajatyöskentelystä. Annan terapiaa myös venäjän kielellä.

Perheterapeutit

Ossi Väkevä

Sairaanhoitaja, työnohjaaja ja perheterapeutti

Olen tehnyt työtä lapsiperheiden kanssa lastenpsykiatrian poliklinikalla ja perheosastolla Tampereen yliopistollisessa sairaalassa vuodesta 1996. Sitä ennen olen työskennellyt psykiatrisissa sairaaloissa. Käytössäni ovat ne kokemukset, joita eri-ikäiset perheenjäsenet ovat minulle näiden vuosien aikana antaneet. Kokemukseni liittyvät vanhempien ja lasten väliseen vuorovaikutukseen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen sisältäen elämän vaikeimmat tilanteet.

Annan perhe- ja pariterapiaa ja työnohjausta, käyn keskusteluja vanhemmuuteen ja lapsiin liittyvistä asioista.